Dette norsk-skoleåret har både vært interessant og lærerikt! Vi har brukt ulike arbeidsmetoder, og det har vært variert undervisning! Det håper jeg at vi kan fortsette med.

Hvis jeg skal trekke ut tre ting som jeg husker spesielt godt så må det nok være bokprosjektet, der vi leste ulike bøker og deretter snakket om bøkene i grupper, hvor vi til slutt hadde en samtale med vår lærer. Dette syntes jeg var en utrolig god måte å jobbe på. Jeg følte at jeg ble bedre kjent med boka jo mer vi jobbet med den, det å snakke om den i grupper var utrolig lærerikt. Samtalen med læreren var en fin avslutning på bokprosjektet.

Bildet er hentet fra http://gfx.dagbladet.no/labrador/115/115358/11535848/jpg/active/320x.jpg

En annen ting jeg husker er det jeg driver med akkurat nå, nemlig blogging! Jeg var ganske så skeptisk i starten, legge ut skoletekster og oppgaver, på internett? Hva? Hva skal det være godt for? Men, jeg skal innrømme at jeg har blitt positivt overrasket over konseptet! Det er en annerledes arbeidsmetode som jeg har begynt å like veldig godt. Det er unikt og nytenkende! Flott!

Den tredje tingen jeg husker fra det første skoleåret på videregående er noe vi gjorde ganske tidlig, nemlig å lage vår egen glogster, en visuell plakat. Atter en gang så var dette en annerledes arbeidsmetode som var både kreativ og unik!

Bildet er hentet fra http://weheartit.com/entry/5278727, og redigert av meg

Alt i alt et utrolig lærerikt skoleår! Jeg er glad for at læreren vår ikke har vært redd for å bruke mange ulike og forskjellige arbeidsmetoder, men bare prøvd i vei 🙂

– Kristinethecupcake

Reklame